Fyldte chokolader
To forskellige slags fyld til fyldte chokolader:
Hindbær-ganache:
Til en bakke med 21 stk. chokolader
- 75 g hvid chokolade
- 30 g hindbær
- 30 g fløde
Smelt chokoladen. Kog hindbær og fløde op i en gryde. Si massen i den hvide chokolade og stavblend massen til den er helt glat. Lad den køle af på køkkenbordet i en-to timer. Kom massen i en engangssprøjtepose.
Gør chokoladeformen klar med chokolade og kom hindbær-ganachen i hullerne. Luk til sidst hullerne med chokolade og skrab det overflydende væk. Stil bakken i køleskabet i 40-50 min og bank chokoladerne ud.
Blåbær/lakrids-ganache:
Til en bakke med 21 stk. chokolader
- 75 g hvid chokolade
- 40 g blåbær
- 30 g fløde
- 1 tsk. lakridspulver
Smelt chokoladen. Kog blåbær og fløde op i en gryde. Si massen i den hvide chokolade, tilsæt lakridspulver og stavblend massen til den er helt glat. Lad den køle af på køkkenbordet i en-to timer. Kom massen i en engangssprøjtepose.
Gør chokoladeformen klar med chokolade og kom blåbær/lakrids-ganachen i hullerne. Luk til sidst hullerne med chokolade og skrab det overflydende væk. Stil bakken i køleskabet i 40-50 min og bank chokoladerne ud.