Fyldte chokolader

2022-01-02

To forskellige slags fyld til fyldte chokolader:


Hindbær-ganache:

Til en bakke med 21 stk. chokolader

  • 75 g hvid chokolade
  • 30 g hindbær
  • 30 g fløde

Smelt chokoladen. Kog hindbær og fløde op i en gryde. Si massen i den hvide chokolade og stavblend massen til den er helt glat. Lad den køle af på køkkenbordet i en-to timer. Kom massen i en engangssprøjtepose.

Gør chokoladeformen klar med chokolade og kom hindbær-ganachen i hullerne. Luk til sidst hullerne med chokolade og skrab det overflydende væk. Stil bakken i køleskabet i 40-50 min og bank chokoladerne ud. 


Blåbær/lakrids-ganache:

Til en bakke med 21 stk. chokolader

  • 75 g hvid chokolade
  • 40 g blåbær
  • 30 g fløde
  • 1 tsk. lakridspulver

Smelt chokoladen. Kog blåbær og fløde op i en gryde. Si massen i den hvide chokolade, tilsæt lakridspulver og stavblend massen til den er helt glat. Lad den køle af på køkkenbordet i en-to timer. Kom massen i en engangssprøjtepose.

Gør chokoladeformen klar med chokolade og kom blåbær/lakrids-ganachen i hullerne. Luk til sidst hullerne med chokolade og skrab det overflydende væk. Stil bakken i køleskabet i 40-50 min og bank chokoladerne ud. 

@By_andreaskovbo
 
akjgaard@gmail.com 














 







 
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang