OREODRØM

2021-04-12

Svampet kakaobund

2,25 dl mel

2 dl sukker

1 dl kakaopulver

1 tsk. natron

0,5 tsk. bagepulver

0,5 tsk. salt

0,5 tsk. vaniljesukker

1 æg

1,25 dl kaffe

1,25 dl mælk

0,5 dl olie

Vejledning:

Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn. 

Alle tørre ingredienser blandes.

Resten tilsættes

pisk dejen godt og kom den i en springform på 26 cm.

Bag kagen i ca 30 min. (+/- 5 min.)

Lad kagen køle og skær den lige så kagen står skarpt. Sæt nu kageplast om kagen. 


Oreo-mousse

6 blade husblas

150g kondenseret mælk

15 oreo kiks

150 g smeltet smør

6 dl fløde

Vejledning:

Husblas kommes i koldt vand.

hak oreos og gem til senere.

pisk fløden og gem til senere. 

varm kondenseret mælk op i en gryde og smelt nu husblas heri. 

Tilføj oreos til blandingen.

Vend halvdelen af fløden i massen. Vend derefter resten i. 

Hæld nu moussen oven på kagebunden og frys kagen i 2-3 timer.


Dryppende chokoladeganache

160g mørk chokolade

100g fløde

40g smør.

Vejledning:

Hak chokoladen.

Varm fløden op i en gryde. Tilsæt chokoladen og rør til den er jævn og fin. 

Tilsæt smøret. 

Kom chokoladen i en sprøjtepose/flaske og lav dryp ned af kagen. Resten smøres ud på midten af kagen.


Oreo smørcreme

60g smør

150g flormelis

100g flødeost

5 knuste oreos

1 tsk. vaniljesukker

Vejledning:

Smør, flormelis, oreos og vaniljesukker piskes sammen.

Flødeosten vendes i cremen med en dejskraber. 

Sprøjt nu cremen på kagen med stjernetyl.


Pynt

Pynt kagen med oreos - VELBEKOMME!





@By_andreaskovbo
 
akjgaard@gmail.com 














 







 
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang