Pæretærte

2021-04-15

Tærtebund:

2 æg

150g sukker

1 tsk vaniljesukker

125g hvedemel

1 tsk bagepulver

50g marcipan

2-3 modne pærer 

50g chokolade

evt. 10g hasselnødder

evt. Perlesukker

Vejledning:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggemasse. Tilsæt hvedemel og bagepulver og vend forsigtigt dejen sammen. Hak chokoladen, riv marcipanen og bland i dejen. Fordel dejen i en mellemstor springform foret med bagepapir i bunden. Skræl pærerne og skær dem i tynde både. Placer bådene i en fin cirkel med spidsen indad ovenpå dejen og pres dem let ned i dejen. Drys med perlesukker og hakkede hasselnødder. Bag tærten ved 175 °C (varmluft) i 30-35 minutter, til kagen er gylden og gennembagt. Server gerne lun med is, flødeskum eller vaniljerørt creme fraiche.

@By_andreaskovbo
 
akjgaard@gmail.com 














 







 
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang