Romkugler

2021-04-15

Romkugler

250g brownierester

1,5 spsk nutella

1,5 spsk hindbærmarmelade

1 tsk rom 

50g smeltet hvid/mørk chokolade

25g revet marcipan

25g kakaopulver

Tivolikrymmel eller alternativ krymmel

Vejledning: 

smuldre brownieresterne sammen med den revede marcipan. Tilføj alle de andre ingredienser (undtagen krymmel) og ælt godt igennem til dejen er ensartet. Sæt nu dejen i køleskabet i min. 30-40 min. Tril nu romkuglerne til den størrelse du ønsker. Da jeg ofte bruger romkugler som en tilføjelse til mit kagebord, laver jeg dem små (ca diameter på 2cm), men du kan også lave dem meget større. Jeg fik ca 25 små romkugler. Tril dem i krymmel og server til en god kop kaffe. 

@By_andreaskovbo
 
akjgaard@gmail.com 














 







 
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang